sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

KÖHKÖH!

Niin saapui kennelyskä tähänkin huusholliin torstai-perjantai yönä!

Onneksi aika lievänä ja Emmi yskii vain sillointällöin. Yskä ei häiritse Emmin lepoa vaan se pystyy nukkumaan rauhassa. :)

Ei olla rehkitty nyt sitten ollenkaan. Tai no koska me mitään tehtäis, mutta nyt ei olla tehty yhtään mitään! Ei olla lenkkeilty Emmin kanssa, muuten kuin pakolliset tarpeiden tekemiset. Nekin on kyllä pikemminki ulkoilua ku lenkkeilyä! Ja näin tietty siksi, ettei yskä pahenisi!

Olen syöttänyt Emmille perjantai-illasta asti Bisolvon-yskänlääkettä. Se on oikeasti ihmisten lääke, mutta sitä käytetään myös koirilla kennelyskän hoitoon. Kylläpä ne lääkkeet ovat tainneet auttaa, sillä Emmi ei yski enää lähes ollenkaan. :)

Kyllä tuosta Emmistä alkaa huomata, että tämä lepääminen saa nyt riittää! Se ravaa ihan koko ajan ympäri asuntoa, ei nuku päivisin paljon ollenkaan ja kantaa leluja ihan jatkuvalla syötöllä! Onneksi se kuitenkin yöt nukkuu rauhassa! :D

Mutta eiköhän tämä tästä. Ensi viikolla jos päästäis vaikka käymään vähän pidemmillä lenkeillä! :)

Oltiin muuten pääsiäisenä siellä Kolarissa. En kerinnyt ottaa siellä koirista yhtään kuvia tai ylipäätään tehä niiden kans mitään, ku piti juosta kaikenmaailman riennoissa. :D

Emmi ja Iina onkin ollut koko pääsiäisen mummon hoivissa, kun omistajat ovat huidelleet pitkin kyliä! Käytiin me kyllä silloin sunnuntaina ihan kaikki Vaattojärven mummolassakin, jossa oli Tiitu-koira. Että on koirilla sentäs jotaki ohjelmaa ollut. :D

Mutta asiasta kukkaruukkuun; olen tässä jo useamman kuukauden odotellut, että Emmillä alkaisi juoksut. Emmi täyttää kohta 10kk, joten juoksujen pitäisi olla pikku hiljaa aika ajankohtaiset! Olenkin aina sitä mieltä, kun Emmi käyttäytyy jotenki omituisesti, että sillä alkaa juoksut. Mutta eipä ole alkanut. Niitä odotellessa!

2 kommenttia:

 1. Kyllä Emmin kans voi hihnalenkillä käydä, kun et kuitenkaan mitään maratonia juokse! ja sille Tiitun omistajallekin voisit varoittaa tulemasta - Emmin tuliaisista. ;)
  Kennelyskässä on pitkä 'itämisaika' joten voi mennä viikkoja ennen kuin mahdollisen tartunnan saaneet yskii.
  Meillä juostaan, ensin aloitti Gibbonmuori ja nyt Rasta, enään odotellaan lähteekö penska tähän rumbaan mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie sanoinki Tiitun omistajalle, että saattaapi saaha semmosen yskän se koiruli, mutta ettei ole vaarallinen.
   Oottelen tässä että tuo Iinaki varmaan alkaa kohta yskimään, kun on kuitenki Emmin kanssa ollu tekemisissä!

   Poista