perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kennelyskää odotellessa..

Torniossa/Täälläpäin on viime aikoina liikkunut koirilla paljon kennelyskää!

Jenna ja Naava olivat viimeyön minun ja Emmin luona yötä. Jennan kaveri ilmoitti, että hänen koiralle on tullut kennelyskä ja todennäköisesti saanut sen Tornion Kennelkerhon treenihallilta, jossa myös Jenna ja Naava käyvät treenaamassa.

No, Naava raukka on koko viime yön rykinyt ja kakonut limaa. Tuntui, että se koira tukehtuu!

Aamulla Naava ja Emmi kuitenkin leikkivät yhdessä, eikä Naavalla silloin yskittänyt, mutta sitten kun se "rauhoittui" niin alkoi yskittää. Emmiki katteli vierestä ihan pöljänä, että mikäs sulle tuli?!

Nyt pitää vain toivoa, ettei yskä tulisi Emmille. Tosin epäilen sitä kovasti, koska Emmi ja Naava ovat leikkineet yhdessä ihan koko ajan ja Emmi nuoli tänä aamuna Naavan suuta. :D Ja ovathan ne juoneet samasta vesikupistakin!

Onneksi kennelyskä ei ole hengenvaarallinen, mutta inhottava tauti silti. Hyvästi yöunet, jos yskä tähän taloon saapuu! :s

Nyt me lähdetään kuitenkin käymään Emmin kanssa vielä iltapisuilla ja sitten nukkumaan, että jaksetaan herätä aamulla aikaisin, kun minä lähden töihin. Töideni jälkeen lähdetäänkin sitten Kolariin. :)

1 kommentti:

  1. Kennelyskä voi ilmetä erilaisena. Joillaki on voimakkaampi ja joillaki taas todella lievä. Naava on varmaanki sieltä pahasta päästä, kun taas Mirolla on vain kiihtyessään rykimistä. Eli vielä ei voi tietää mitä sieltä tulee...

    VastaaPoista