Emmi

7kk

"Emmi"
Mellway's Marianne
narttu, synt. 25.6.2011
säkä 42,4cm
kasvattaja: Tuija Kaarakainen, Kennel Mellway's


Emmi on ensimmäinen ihan ihka oma koira, josta olen täysin vastuussa ja jonka laillinen omistaja olen. Emmi ilmestyi elämääni nopealla aikavälillä. Puoli vuotta etsin itselleni shelttipentua ja sitten löysin netistä Kennel Mellway'sin sivut, jossa ilmoitettiin vapaasta, luovutusikäisestä narttupennusta. Soitin kasvattajalle kysyäkseni lisää ja jo neljän päivän kuluttua lähdin Torniosta Kajaaniin ja palasin Emmi-vauva mukanani. Emmi tuli perheeseemme 18.8.2011.

Emmi on kooltaan iso shetlanninlammaskoira ja ei se egokaan kyllä yhtään sen pienempi ole. Itseäni se koko ei haittaa, koska toivoinkin isoa shelttiä. ;)

Luonteelta Emmi on tosi rohkea sheltiksi. Se ei pelkää vieraita ihmisiä vähääkään vaan kaikkien luokse mentäis vaan häntä heiluen, jos vain päästettäisiin. Rohkeasti se myös tutustuu muihinkin uusiin asioihin.
Emmi on myös todella ystävällinen. Etenkin ihmisiä, mutta myös toisia koiria kohtaan. Mutta tämä likka laittaa kyllä samalla mitalla takaisin, jos toinen koira alkaa pomottelemaan. Muuten kyllä rakastaa koirakamujen kanssa leikkimistä ja painimista.

Kokonaisuudessaan Emmi on oikein reipas ja iloinen tyttönen, josta varmasti kehkeytyy hieno neiti. :)

8vk
8vk
12vk ja päikkärit
Iina 5½ v. (vanhempieni koira) ja Emmi 3kk