keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Hups!

Hihii, se vähän jäi siitä Klaukkalan reissusta kirjoittaminen! :D No, ei se mitään! Jos nyt sitten hieman kertoisin siitä.

Matkustimme Torniosta Klaukkalaan siis torstaina 22.3. Ihanaa autossa istumista 9 tuntia sisältäen 2 taukoa. Emmi jaksoi matkustaa yllättävän hyvin. Nukkui suurimman osan matkasta niinkuin minä itsekin.
Perillä meitä oli vastassa cotton herra Kaapo. Emmille se kovasti ärhenteli, mutta yön yli nukuttuaan se oli jo rauhoittunut eikä yrittänyt enää kovistella.

Kaapo
Perjantaina ei oikein tehty mitään. Koirat paini keskenään, Emmi tietenki ihan jatkuvalla syötöllä sähelsi jotakin eikä paljon nukkunut. Ensimmäisenä yönäkin se juoksenteli pitkin taloa ja kävi välillä läpsimässä nukkuvaa äitiäni tassuilla. -.-

Perjantain ulkoilua!
Minä sain "kunniakseni" toimia koko viikonlopun koirien ulkoiluttajana. Teinkin yleensä niin, että kun aamulla heräsin niin lähdettiin Emmin kanssa kahdestaan lenkille ja käytiin hieman pidemmällä, jos se Emmi olis edes vähän väsynyt. (no ei kuitenkaan väsynyt.. -.-). Lenkin jälkeen heitin Emmin takaisin kämpille ja sitten lähdin Iinan ja Kaapon kanssa lenkille. Kahden koiran taluttaminen on niin raivostuttavaa! Varsinkin kun koirat ovat sellaisia, että toinen menee ja kiskoo edessä ja toinen tulee viisi metriä takanapäin ja sitä saa kiskoa mukaan!


pällistelyä

Perjantaina minä sain tehtäväksi pestä Iinan! Onneksi Iinalla on lyhyt turkki niin ei se kovin kova homma ollut. Kuivaaminen oli tosi helppoa, koska veljelläni on sellainen turbokuivain. Sellainen ois tosi kätevä Emminkin turkille, mutta Emmiä kuitenkin pestään niin harvoin, että ehkä en laita 300€ kuivaimeen jota käytän 2 kertaa vuodessa. :D

leikkikaverit!
Lauantaina oli sitten ristiäiset ja juhlallisuuksien ajaksi koirat lukittiin alakerran huoneisiin. Kaapo lukittiin makuuhuoneeseen ja Emmi ja Iina pesuhuoneeseen. Emmi piti ihan hirveää meteliä koko ajan! Se ei haukkunut (pempulla on haukkukielto ollut pennusta asti eikä se oikeastaan hauku koskaan) vaan se hakkasi tassuilla pesuhuoneen ovea ja kuulosti niinkuin pesuhuoneeseen olisi lukittu vähintäänkin rottweiler!!

Kun itse kastetilaisuus oli ohi ja koirille allerginen pappi lähtenyt, pääsivät koiratkin vieraiden luo ja leikkimään nuorimpien kanssa. Sitä leikkiä olisi kestänyt varmasti ikuisesti! Vielä kun Emmi on sellainen, että se kantaa kyllä lelua ja leikkii vaikka ympäri vuorokauden jos sen kanssa joku leikkii!Koirat olivatkin illalla ihan rättipoikki! Jopa Emmi nukkui pitkin pituuttaan lattialla! Seuraavana aamuna lähdimmekin jo takaisin kotia kohti. Tällä automatkalla Emmi oli levottomampi. Seilasi takapenkillä ja tunki mulle syliin seisomaan, koska halusi katsoa ulos juuri siitä ikkunasta! Iina löysi autossa hyvän nukkumapaikan ja meni hattuhyllylle nukkumaan ja nukkui siellä koko matkan.


ristiäisten jälkeiset tunnelmat!


Klaukkalan reissun jälkeen ei olla taaskaan tehty Emmin kanssa mitään. Oltu vain kotona. Emmi tosin kävi viikonloppuna mökkeilemässä vanhempieni luona, kun itse kävin kavereiden kanssa ulkosalla ja lököttelin kotona.

Olen muuten alkanut miettimään, että jos alkaisin harrastamaan Emmin kanssa agilityä. Pitäisi vain kerätä rahaa, että pystyisin liittymään Tornion Kennelkerhon jäseneksi ja maksamaan hallin avainmaksut jnejne. Kallista lystiä tälläiselle persaukiselle kaupantädille. Mutta haluaisin kyllä tosi paljon kokeilla agilityä ja uskon, että Emmillä sen harrastaminen voisi onnistuakin, koska Emmillä kuitenkin on vauhtia ja ketteryyttäkin ja se on todella helposti motivoitavissa! Mutta katsellaan. ;)

Tähän loppuun vielä muutamia kuvia Emmistä, kun pesin sen maanantaina. Emmi on elämänsä aikana käynyt kerran suihkussa ennen tätä kertaa. Pentuna käytin sen ihan vain kokeilumielessä ja ettei pesu tulisi näin teininä ihan puskista! Ihan hyvin se antoi pestä. Ei se siitä nauttinut, mutta antoi minun hoitaa hommat ja sitten lähti hirveetä kiitoa juoksemaan ympäri asuntoa ja kastelemaan mun sohvan!

Ennen
suihkussa

"auta!"


"KUTITTAA!"


kuivattu, harjattu ja hoidettu :)
Pääsiäiseksi  mennään Kolariin mummolaan ja sieltä vois sitten taas kirjoitella. :) Tai siis todennäköisesti sen reissun jälkeen kirjoittelen. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti