torstai 19. tammikuuta 2012

uusi kaveri!

Käytiin Emmin kanssa keskiviikkona kaverini Sofian luona Kemissä kyläilemässä. Sofialla on noin 3-4kk ikäinen mittelspitz nimeltään Taavi.

Itse näin Taavin jouluaattona pikaisesti, mutta nyt näin sen ihan kunnolla ja voi kun se oli ihana pikku karvapallero, joka ei pysynyt sekuntiakaan paikallaan!

toinen on niin syötävän söpö!
Emmi näki Taavin myös ensimmäistä kertaa kunnolla. Sekin "näki" sen kyllä jouluaattona, tosin Emmi ei Taavia huomannut Sofian sylistä.

Koirat tuli heti tosi hyvin toimeen! Taavi hyppi vain Emmin kuonolle ja yritti leikkiä ja innostaa Emmiäkin leikkimään. Emmi oli ehkä aluksi hieman ihmeissään, että mikä tuo pomppiva karvapallo on, mutta pienen tutustumisen jälkeen alkoi painit!
 Taavi oli niin pieni, että Emmi näytti oikealta jättiläiseltä! Tai no, ainakin melkein..

Muutaman kerran Emmi sanoi Taaville vähän kovemmin, kun Emmi ei olisi enää millään jaksanut sitä kuonolle hyppimistä ja leikkimistä. Mutta pienen rauhoittumisen jälkeen Emmikin taas haki painikaveria!Yllätyin siitä, miten Emmi osasi leikkiä Taavin kanssa niin rauhallisesti. Se meni maahan makaamaan ja antoi Taavin pomppia päällään ja se leikkiminen oli sellaista painimista. Ei menty yhtään rallia tai lyöty tassuilla kuonoon! Ehkäpä tuolla mun neidillä alkaa olemaan älliä jo sen verran, että tajus Taavin olevan vielä pikkuinen. :)Kylästelyreissun jälkeen Emmi nukkui oikeastaan koko illan ja yönki se nukkui tosi rauhallisesti!

Tänään ei ollakaan sitten tehty mitään ihmeellistä. Itse olen ollut töissä päivän ja Emmi on ollut helluni kanssa kotosalla. Kovasti ovat kuulema leikkineet ja silti Emmi kantaa pehmolelua ja palloa ympäri kämppää!

Mutta nyt Emmi on saanut yövieraan! Nimittäin Iina tuli meille yökylään. :) Emmi meni aivan sekaisin, kun se näki, että Iina tuli meille. Iina tosin ei ollut yhtä innoissaan! Emmi olisi niin hirveästi halunnut leikkiä Iinan kanssa, mutta Iina se vain makoili minun vieressäni, eikä huomioinut Emmiä mitenkään. Niinpä Emppu antoi periksi ja nyt molemmat koirat nukkuu. Itsekin voisin lähteä nukkumaan ja ottaa koirat sekä hellun viekkuun. Tulee tosin aika ahdasta tuossa 120cm leveässä sängyssä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti