keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Hanskaleikkejä ja -23 astetta pakkasta

Kuten otsikosta voi jo päätellä niin tänään on ollut pikkuisen kylmä täällä Torniossa! Aamulla oli vielä alle -15 astetta, kun lähdin töihin ennen seitsemää, iltapäivällä töistä päästessäni pakkasta on ollut luultavasti jotain -15 tai -16 astetta ja sitten se oli parin tunnin päästä jo -23! Hrr!!

Töiden jälkeen tulin tietysti kotiin, laitoin Emmin samantien hihnaan, pakkasin kameran mukaan ja lähdin Emmin kanssa läheiselle uimarannalle leikkimään hanskalla ja tietty ottamaan pitkästä aikaa kuvia! Emmi oli ihan tajuttoman innoissaan hanskaleikeistä ja sai piikakin hieman kuntoilla, kun heittelin hanskaa umpihankeen. Kyllä Emmistä huomasikin, että jonkin aikaa heiteltyämme, se ei jaksanut enää niin täysillä, kuin alussa. Tässä saatte nyt katella kuvia siltä leikkireissulta. :)
"MOI!"

"mitäs tuolla?"

"Hei taas! :)"
Rakennekuva. Emmi niin nätisti seisoi paikoillaan pelkän käskyn voimalla ja minä sain kuvailla sitä niin paljon kuin halusin! :) Tämä kuva hieman vääristää turkin väriä.Leikimme rannalla vähän alle puoli tuntia kunnes äitini tuli hakemaan meidät ja lähdimme vanhempieni luo. Veljeni tuli tänään Tyrnävältä kylään eikä hän ollut koskaan nähnyt Emmiä, joten täytyihän sitä velipojalle lähteä kakaraa näyttämään! Hyvä, että Emmi edes huomasi veljeäni, koska se oli niin innoissaan Iinasta. Iinakin on nyt taas paljon pirteämpi ja leikkisämpi, koska se on käynyt trimmaajalla. (Iina on aina paljon ketterämpi ja pirteämpi trimmauksen jälkeen). Iinan turkki on kyllä edelleen hirveän näköinen, koska turkissa on vieläkin takkuja ja kun takut nyt alkavat selvitä, niin turkissa sojottaa eripituisia karvoja siellä täällä. :D Ja tuosta Iinan isosta mahasta ei tarvitse sanoa sitten mitään... :D

Vanhempani ovat ostaneet pienen maatilan nimeltä Koivumäki paikkakunnalta nimeltä Karunki. Huomenna ja ylihuomenna heillä olisi tarkoitus muuttaa tavaroita uudelle talolle. Taloa kyllä tullaan remontoimaan koko kevät ja vielä kesälläkin, joten vanhempani menevät mökille asumaan siksi aikaa. Kävimme tänään illalla katsomassa Koivumäkeä. Siitä tulee kyllä tosi ihana paikka, kun remontti on saatu valmiiksi ja sinne ollaan asetuttu aloilleen!

uusi kotikoti :)

Koivumäki-reissun jälkeen tulimme Emmin kanssa kotiin ja toinen on ihan väsynyt. Ei se raukka pysynyt edes autossa enää pystyssä, kun väsytti niin paljon. :D Nyt se on nukkunut jo monta tuntia! Itsekin voisin lähteä nukkumaan, ei oikein tahdo viime yön 3½ tunnin yöunet riittää kovin pitkään valvomiseen!

Kuullaan taas. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti