sunnuntai 1. tammikuuta 2012

and Happy New Year!

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! :)


Me vietimme Emmin kanssa vuoden vaihteen ihan kaksistaan kotona kynttilän valossa lukien kirjaa Likaiset legendat - 30 vuotta Yötä. (hyvä kirja, kannattaa lukea ;)


Emmi ei onneksi pelännyt rakettien pauketta. Alkuillasta (kuudesta puoleenyöhön asti) rakettien pauke ei edes kuulunut sisälle asti. Kahdeksalta käytin Emmiä ulkona iltakävelyllä. Pauketta kuului koko ajan, mutta onneksi vain kaukaisesti. Emmi vain ihmetteli, että mitä tämä pauke on, mutta ei pelännyt. Innoissaan kiskoi minua perässään niinkuin aina lenkeillä. :DKun vuosi vaihtui, kävimme Emmin kanssa parvekkeelta katsomassa raketteja. Emmi käytti älliään, jotta näki partsilta joitan. ;) 


fiksu muksu!
Eli näillä suunnilla uusi vuosi meni oikein rauhallisesti. :)


Uudenvuodenpäivänä nukuttiin Emmin kanssa pitkään. Oikeastaan heräsin siihen, kun Emmi nuuskutteli mun naamaa ja sitte alkoi se tassuilla naamaan läpsiminen. Tehokas herätyskello mulla! :D


Muuten ollaankin vain laiskoteltu tänään, paitsi pidettiin tänään harjauspäivä. Siistin myös Emmiltä ensimmäistä kertaa korvat ja tassukarvat sekä takajalkojen öö takasäärikarvat? :D Kintereestä nilkkaan? Miten sen nyt ilmaisisi :D


Mun mielestä Emmi näyttää nyt ihan pojalta, kun sen korvakarvoja on saksittu :D "pikku poika.. eiku"

Taitaa olla ensimmäinen "rakennekuva" Emmistä. Voin kertoa ettei ollu helppoa ottaa näitä yksin!
Onhan noi korvat heti vähän siistimmät, tuossa edessä näyttää rehottavan vielä tuollaisia suikaleita, mutta olkoot! Toivottavasti ei nyt ole korvat ihan pilalla, kun vähän innostuin niitä trimmaamaan. :D Jalat onnistuin mielestäni hoitamaan oikein hyvin. :)


Emmi oli muuten tosi nätisti, kun leikin parturia. Luulin, että se puistelisi päätään, haistelisi saksia tai muuten vain rimpuilisi. Mutta piika yllätti minut täysin. Se istui nätisti paikallaan, haisteli korkeintaan minun hihaani. Sitten se kyllästyi istumaan ja laittoi makaamaan, laski pään syliini ja minä sain jatkaa parturileikkejäni. Oikein mallikelpoinen kakara. ;)


Ja niin, Emmi oppi Kong-pallon salat. :D Jouluaattona ja joulupäivänä se ei välittänyt pallosta mitään. Tapaninpäivänä laitoin palloon Emmin nähden namupaloja ja annoin pallon sille. Se yritti tunkea nokkaansa pienestä reiästä sisälle, joten päätin, että nyt opetan tuolle koiralle, miten tällä pallolla leikitään. Siinä sitten pienen hetken pyörittelin Emmille kongia ja pian sieltä tippui namuja. Emmi söi ne ja jatkoin pyörittelyä. Muutaman namun verran pyörittelin palloa ja sitten lopetin. Ilokseni Emmi alkoikin itse pyöritellä palloa. Aluksi se leikki vain tassuillaan sillä. Otti pallosta tassulla "kiinni" ja veti itseensä päin. Jonkun aikaa leikittiyään se alkoi käyttää kuonoaan pallon pukkaamiseen. Nyt Emmi on jo ihan vanha tekijä kong-pallolla leikkiessä. Se kyllä jaksaa pyöritellä palloa vaikka kuinka kauan, ekoina päivinä minun piti ottaa se siltä pois välillä, kun raukka pyöritteli tyhjää palloa. :D Nyt se kuitenkin tajuaa jo lopettaa, kun namuja ei enää tipu. ;)

On muuten kätevä vekotin tuo kong-pallo. Jos itsellä on muuta tekemistä ja koira roikkuu jaloissa ja haluaa leikkiä, niin antaa sille namuilla täytetyn kongin ja rauha on taattu! Ainakin hetkeksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti