keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Uudessa kodissa joulun odotusta

Meistä ei olekaan vähään aikaan kuulunut mitään. En nimittäin ole muuton temmellyksessä kerinnyt tänne kirjoittelemaan tai kuvia ottamaan!


Eli olemme siis Emmin kanssa muuttaneet uuteen, isompaan kotiin. Edellisessä asunnossa oli 32,5 neliötä, nyt asumme 59,5 neliöisessä kaksiossa. Tällä on Emmilläkin tilaa juosta iltavillejä!

Emmi on sopeutunut tosi nopeasti uuteen kotiin. Aluksi harmitti jättää se heti yksin kotiin, kun minun piti lähteä töihin. Jäin ensimmäisenä aamuna kuuntelemaan oven taakse, että alkaako Emmi vinkumaan. Muutaman vinkaisun se päästi, mutta sitten hiljeni! Ja kun tulen töistä kotiin, niin tyttönen tulee ihan unisena minua ovelle vastaan. :)

Onnekseni voin sanoa, että Emmi ei ole tehnyt mitään tuhoja uudessa asunnossa ja Emmi on nyt myös sisäsiisti! Ei enää tee tarpeitaan sisälle vaan alkaa vinkumaan ja juoksentelee ympäri asuntoa, kun haluaa ulos. Onneksi! Pelkäsinkin hieman, että se jatkaisi sisälle pissausta ja että matot olisi heti pestävä, mutta onneksi näin ei ole! :)

Uudessa kodissa on tilaa heitellä palloa!


Tänään olemme olleet Emmin kanssa ihan joulutunnelmissa! Kävin tänään ostamassa kaikki joululahjat ja pitihän sitä Mustissa&Mirrissä käydä ostamassa myös Emmille muutama joululahja. Ne täytyy esitellä sitten jouluaaton jälkeen täällä blogissa. ;)

Käytin joulutunnelmaa (ja vapaapäivääni) hyväksi ja otimme Emmin kanssa joulukuvia :) Toivotamme siis oikein ihanaa joulua ja samalla myös onnellista uutta vuotta! :)Ei oikein lakki pysynyt päässä :pEi kommentteja:

Lähetä kommentti