maanantai 28. marraskuuta 2011

Nuori ja kaunis


Viikonloppuna oli pakko ottaa Emmistä lisää kuvia, kun sai niin paljon parempia kuvia lumimaisemassa, kuin vetisessä syyssäässä! Joten tässä kuvasadon parhaimmistoa.


ja hanska oli tietysti menossa mukana!

On mulla söpö koira! :) <3

Tässä samalla voisin kertoa meidän lauantaipäivästä, joka siis vietettiin kylästellen mummoloissa ja kaverin luona! Eli lähdettiin Emmin kanssa puolilta päivin ajelemaan Äkäslompolosta Kolariin, jossa ensimmäiseksi menimme mummolaan! Mummolassa Emmi löysi uuden lempilelun: tennispallon! Otettiin sieltä yksi tennispallo Emmille mukaan, kun sillä ei vielä sellaista ollut!

Mummolasta jatkettiin matkaa ystäväni Jennin luo. Jennillä on chiuahua uros Veeti. Veeti ei ole oikein koskaan tykännyt Emmistä, eikä tämä kerta ollut poikkeus. Oli vain todella huvittavaa katsottavaa, kun Emmi on vaikka kuinka paljon Veetiä isompi ja sitten Veeti rähisi Emmille ja toinen juoksi karkuun! Veeti pomppi tasajalkaa samalla kun haukkui ja räihisi, oli siinä nauramista! :D 

Seuraavaksi matkasimme Emmin kanssa kohti Vaattojärveä toiseen mummolaani! Viivyimme siellä pari tuntia, välillä lenkkeillen. Oli ihana käydä Vaattojärven kylätiellä lenkillä, kun ei näkynyt ketään muita missään ja oli niin rauhallista. Tuli ihan jouluaatto tunnelmat siinä kävellessä!

Vaattojärvestä ajelimme sitten takaisin vielä käymään Kolarin mummolassa ja pian jatkoimme matkaa takaisin Äkäslompoloon. Lompolossa olimme kummatkin ihan rättiväsyneitä!

Eilen tulimme takaisin kotiin Tornioon ja Emmi kantaa tennispalloaan koko ajan joko minulle tai poikaystävälleni, että heittäisimme palloa hänelle. Harmi vain, että meillä on niin pieni asunto, että ei täällä paljon mahdu palloa heittelemään! Mutta viikonloppuna muutan Emmin kanssa isompaan asuntoon ja siellä on tilaa leikkiä! :) Saas nähdä, mitä Emmi tuumailee muutosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti