perjantai 25. marraskuuta 2011

Kissanpäivät ja Lapin elämyksiä

Eilen käytiin Emmin kanssa kaverini Jonnan luona katsomassa Armas-kissaa! Emmi ihan innoissaan meni tervehtimään Jonnaa ja hänen poikaystäväänsä eikä aluksi edes huomannut koko kissaa, joka oli Jonnalla sylissä!


Kissa sähisi karvat pystyssä Emmille. Aluksi Emmikin hieman pelkäsi Armasta, mutta  oli kuitenkin kiinnostunut kissasta! Haukkui sitä ja siitä huomasi kuinka sitä ärsytti, kun kissa ei alkanutkaan leikkimään hänen kanssaan; puri mattoja ja sai sätkyhyppyjä!

Muka tässä rauhassa makoillaan..

Mutta kyllä oli Armaskin kiinnostunut Emmistä. Aina kun Emmi käänsi selkänsä Armakselle, Armas lähti Emmin perään ja leikki Emmin hihnalla, jota E raahasi perässään. Mutta heti, kun Emmi käänsi katseensa kissaan, nousi kisulla karvat pystyyn ja sähinä alkoi. Armas myös murisi Emmille, oli aika hupsun kuuloista. :P

No, ei me Emmistä ja Armaksesta parhaita kavereita saatu. Emmi ei jaksanut enää kiinnostua Armaksesta vierailumme lopussa, kun ei saanut siitä leikkikaveria ja Armas ei päästänyt Emmiä lähelleen. Muutaman kerran Emmi kävi Armasta haistelemassa eikä saanut tassusta kuonolleen, mutta siinä se! Ehkä ne vielä joskus pystyy olemaan kavereita. ;)


Tänään tulimme pohjoiseen viikonloppureissulle ja JES, täällä on lunta! Kun tulimme Äkäslompoloon "anoppilaan", heitin vain omat tavarani sisälle ja mentiin Emmin kanssa heti ulos lumeen juoksemaan ja heiteltiin hanskaa ja minä tietty kamera kädessä. ;)Emmi oli aivan innoissaan lumesta ja juoksi pitkin askelin lumipeitteessä! Itselläni nauratti se, kun tulimme tänne lompoloon, niin täällä oli pihalla koskematon lumipeite ja kun minä ja Emmi tultiin, niin nyt tuo piha on ihan myllitty. :DHuomenna meillä on tarkoitus lähteä Kolariin ja Vaattojärveen käymään mummoloissa ja kavereita moikkaamassa! :)

whii!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti