maanantai 17. lokakuuta 2011

Mökkielämää

Ollaan Emmin kanssa oltu torstaista asti vanhempieni jaloissa pyörimässä. Torstain ja perjantain olimme kaupunkiasunnossa ja perjantai-iltana suuntasimme äidin, isin, Iinan ja Emmin kanssa mökille Lammaskoskelle Keminmaahan. Ja voi että koirat olivat onnellisia mökille päästessään. Siellä ne saavat olla ulkona vapaana niin paljon kun vain haluavat ja leikkiä toistensa kanssa.

Iinan ja Emmin makkaraleikit! (huomaa kokoero!)


Emmi sai maistella mandariinia, mutta loppujen lopuksi se vain leikki sillä.

Lauantaina itse löhöilin sohvalla koko päivän lukuun ottamatta koirien kanssa tekemääni pientä kävelylenkkiä mökkitietä pitkin. Iina ja Emmi taas olivat aamusta iltaan asti ulkona, eihän niitä pihalta sisälle saakaan muuta kuin namien avulla. ;)

"namii, maistuu kanalle"
"TUU JO!"


sinne siis!


Etsi Emmi!

Sunnuntaina heräsin muka aikaisin, mutta pyh, nukahdin takaisin kunhan olin ruokkinut Emmin ja päästänyt koirat pihalle. Tai totta kai katsoin muumit telkkarista ennen kuin painuin takaisin pehkuihin. Herättyäni sitten puolen päivän jälkeen, menin koirien seuraksi ulos leikkimään ja kuvaamaan niitä. WHIUU!
Iltapäivällä suuntasimme takaisin kaupunkiin. Sinne päästyämme koirat simahtivat ihan saman tien ja Emmi on nukkunut koko illan myös täällä omassa kodissa.

Aamulla menemme Emmin kanssa eläinlääkäriin ottamaan tehosterokotukset ja rabiesrokotteen. Ensimmäisellä rokotuskerralla noin kuukausi sitten Emmi käyttäytyi oikein nätisti eläinlääkärin käsissä, toivottavasti näin käyttäytyy myös huomenna.

Huomenna, tai siis tänään, aloitamme myös pentukurssin. Innolla ja jännityksellä odotan ensimmäistä tuntia, että miten ne harjoitukset sujuvat, kun on muita uusia pentuja ympärillä. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Nyt hyvää yötä! :)

p.s. nyt Emmistä on tulossa iso tyttö, sillä liikkuu jo 4 hammasta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti