perjantai 14. lokakuuta 2011

Pentukurssilaiset :)

Elikkäs maanantaina 17.10 minä ja Emmi suuntaamme pentukurssille, JES! Tätä olenkin odottanut, että Tornioon järjestettäisiin kohtuuhintainen pentukurssi. Ja onneksi se tuli juuri nyt, kun Emmillä on rokotuksetkin ok kurssin alkaessa eikä murrosikäkään ole vielä alkanut, niin ehkä sinne päähän uppoaakin jotakin. ;)


Emmin kanssa mitään "ongelmia" koulutuksessa ei ole ollut. Minun pitäisi vain muistaa harjoitella sen kanssa päivittäin, mutta ei tahdo päivässä tunnit riittää! Onneksi nyt pääsee ohjattuun harjoitteluun, niin sieltä saa sitten heti neuvoja ja ohjeistusta, jos ei meinaa onnistua tai jos teen asioita väärin/vaikeimman kautta. :)


Hihnassa kävelyä Emmin kanssa täytyykin harjoitella. Pienempänä Emmi käveli tosi nätisti aina hihnassa, tassutteli vain vieressä, kun käytiin kävelemässä. Nykyään se vetää ja jos tulee ihmisiä tai toisia koiria vastaan, niin niiden luo pitäis päästä hinnalla millä hyvänsä! Emmistä on tullut tälläinen, kun sen on lenkkeillyt yhtä aikaa Iinan (ensimmäisen koirani) kanssa. Iina alkaa aina räyhäämään, kun tulee toinen koira vastaan. Emmi on siis ottanut vanhemmasta mallia! Omassa koulutksessanihan ei ole mitään vikaa. ;P (vitsi vitsi :D)


Malttamattomana nyt odotan maanantaita, että kurssi alkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti