maanantai 24. lokakuuta 2011

Leikkiä ja luoksetuloa

Toinen pentukurssin tunti on nyt takana ja tunnin aiheena oli leikkimistä ja luoksetuloa.

Eli siis leikittiin aluksi oman pennun kanssa vetoleikkejä ja ohjaaja tuli sitten kyselemään/juttelemaan esimerkiksi siitä, miten pentu leikkii kotona jne. Emmi sai hyvää palautetta leikkimisestä. Sillä on minun ja ohjaajankin mielestä todella kova taistelutahto. Ohjaaja oli taas aivan ihmeissään, kun Emmi on niin rohkea ja vetoleikkejä leikkiessämme se murisee ihan innoissaan, vaikka sheltit ovat yleensä luonteeltaan "arkajalkoja".

Luoksetuloharjoitukset oli tosi kivoja. Silloin, kun kävin Iinan kanssa TOKO-kurssin, pelkäsin hirveästi luoksetuloharjoituksia, koska Iina ei välttämättä tullut luokse kutsuttaessa vaan paineli minne sattui. Emmin kanssa tätä pelkoa ei ollut vaan luotin siihen. Ohjaaja piteli Emmiä hihnassa, kun itse juoksin kauemmas Emmiä huudellen. Hyvä ettei Emmi vetänyt sitä ohjaajaa perässä, kun yritti lähteä perääni. Ja sitten kun Emmi päästettiin irti se juoksi ihan täysillä minun luokse ja sitten mahtavat kehut ja hullut vetoleikit. Täytyy tässä mainita, että minäkin sain kehuja siitä, miten innostan Emmiä ja siitä miten kehun "liioitellusti", kun Emmi tekee oikein. ;)

Tykkäsin jälleen tunnista enkä jaksaisi odottaa taas viikkoa, että tulisi seuraava tunti. Ensi kerralla onkin sitten hihnaharjoitukset, saas nähdä miten niissä pärjätään. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti