maanantai 20. elokuuta 2012

Kuulumisia :)

Vaikka eipä Emmille mitään erikoista kuulukaan, niin voisin edes kuvia käydä tänne blogiin lätkimässä.

Emmi on vietellyt tätä loppukesää ihan kotosalla lökötellen ja välillä se on käynyt vanhempieni kanssa mökkeilemässä ja nauttinut siitä sydämensä kyllyydestä!


Emmistä on hyvää vauhtia tullut poikaystäväni koira. Itse kun olen kaikki päivät töissä ja töiden jälkeen niin lopen uupunut, hyvä että jaksan edes ruokaa syödä, niin poikaystäväni käyttää Emmiä ulkona. Lenkkeilyiksi niitä ulkona käyttämisiä ei voi kyllä kutsua missään nimessä. :D

Tänään kävimmekin Emmin kanssa mun päikkäreiden jälkeen huomattavasti pidemmällä lenkillä, mitä yleensä käymme. Ja huomenna minulla on vapaapäivä ja ohjelmassa olisi ainakin Emmin harjaus ja jos mitään ihmeellistä ohjelmaa ei ilmesty niin käymme taas pidemmän lenkin.

Joskus itsellä aivan käy sääliksi Pemppu-raukkaa, kun sillä on päivät pitkät niin tylsää. :( Tunnen itseni välillä niin huonoksi koiranomistajaksi ja yritän sitten paikkailla sitä tunnetta pidemmillä lenkeillä aina kun vain pystyn ja kun väsymys antaa myöten. Mutta Pemppuliini on silti oikea rakkauspakkaus!


kaksi rakkautta ja pakkopose!
Viime viikolla kävimme työkaverini ja hänen uuden koiranpentunsa kanssa tutustuttamassa koiria toisiinsa koirapuistossa. Onneksemme siellä ei ollut muita vaikka sää oli mitä upein!

Emmi ei jotenki oikein innostunut Jäynä-pennusta vaan mielummin tutkiskeli itsekseen ja olisi halunnut ennemmin leikkiä työkaverini Tanjan kanssa, kuin Jäynän kanssa. :D Mutta kyllä Emmikin välillä innostui juoksukilpaan. :)

vesipeto Jäykkis ja hienohelma Emmi

Eipäs tänne kait sen ihmeellisempiä. :) Ensi kuun alussa minulla alkaa töissä kuukauden pituinen aamuvuoro jakso, josko sitä silloin kerkiäisi touhuamaan Emmin kanssa enempikin. On mulla kyllä nytkin ollut aamuvuoroja kuukauden verran, mutta päivät ovat saattaneet venyä jopa 11 tuntisiksi työpäiviksi niin en ole paljon muuta tehnyt kuin käynyt töissä, nukkunut ja syönyt.

Mutta seuraavan aamuvuorojakson pitäisi olla säännöllisillä työajoilla, joten niitä odotellessa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti