tiistai 26. kesäkuuta 2012

Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain, hyvää syntymäpäivää toivotan!

Emmi-rakas vietti eilen ensimmäistä syntymäpäiväänsä!

Synttärikuva :)
Emmi sai synttärilahjankin tässä muutama päivä takaperin. Ostin sen sille kyllä oikeasti ihan muuten vaan :D


Elikkäs ostin Emmille käytetyn HauHau Championin aktivointilelun. Siinä on 2 keltaista "lokeroa", joihin saa namuja ja ne tulevat esille vetämällä lokeroiden naruista. Laatikon päällä on myös namilokero, jossa on kansi. Emmi osaa vetää keltaiset lokerot esille, mutta tuota kantta se ei tajua!

Yritin sille sitä opettaa, mutta toisella meni vain hermot ja se pukki mulle koko ajan syliin ja kiersi ympäri huonetta ja yritti tassuilla lyödä kantta pois. Ehkä se vielä joskus sen oppii. :P

Juhannuksen vietimme pohjoisessa, Vaattojärvessä, äitini mummolassa. Sinne kokoontui sukulaisia ja ystäviä. Samalla juhlimme myös minun mummon ja papan 70-vuotis synttäreitä. :)




Emmi ja Iina olivat tietty meidän kanssa juhlimassa juhannusta. Emmi raukka ei ole nukkunut koko juhannuksena kuin muutamia tunteja ja olihan se sunnuntaina (itseasiassa vieläkin) tosi väsynyt. Se vain harhaili joka paikkaan eikä osannut rauhoittua ja oli se kuulema nähty torkkumassa istualtaan eräs ilta.


"äiti äiti, näillä reissuilla on rankkaa!"
Sunnuntaina kotiin päästyämme Emmi vain nukkui ja eipä se ole maanantaina tai tänäänkään mitään muuta tehnyt kuin nukkunut!

sunnuntai-iltana kotosalla
Ai niin. Sunnuntaina kotiin lähdettyämme haimme Naavan viikonloppuhoidosta tätini luota, jolla on briardeja. Emmi joutui sinne päästyämme heti karvakasojen "hyökkäyksen" kohteeksi. Rilla siellä sitä jo odotteli Naavan kanssa pihalla ja kauhea perässä juoksu alkoi heti, kun Emmi uskaltautui autosta ulos. Emmi juoksi ahdistelija-briardia karkuun ja Rilla sinnikkäästi tuli perässä. Lopuksi myös Rasta pääsi tutustumaan Emmiin.

Emmi, Naava ja Rilla

"kukas sinä oot?"
Emmi, Naava, Rilla ja Rasta

Näissä merkeissä meidän juhannus meni. :)

Tähän loppuun vielä uutinen, jota olen odottanut varmasti jotain puoli vuotta: Emmillä alkoi eilen juoksut! Jeijjj :)

Vähän on juoksumasista eikä oikein ruokakaan maistu. Tosin nuo voivat myös johtua väsymyksestä tai tuli tässä mieleen, että nuo voisivat olla myös sivuvaikutuksia punkkimyrkystä, jonka laitoin Emmille juuri ennen juhannusta.

Laitoin Emmille Bayvanticia, joka on kuulemani mukaan hyväksi todettua ja se ehkäisee myös itikanpuremia. Kallistahan se on kuin mikä, mutta ei voi mitään. :P Bayvantcissa ei myöskään ole ivomec/ivermektiini/loperamidi-lääkeainetta, joka on hengenvaarallista colliepohjaisille koiraroduille.

Mutta nyt me yritetään pemppulin kanssa sinnitellä pari tuntia ennenkuin painutaan yöunille. Itselläni ei meinaa silmät pysyä auki, kun olen ollut aamuvuorossa töissä muutaman tunnin yöunilla. :P

2 kommenttia:

  1. Tuossa viimisessä kuvassa, jos nimet on kuvanmukaisessa järjestyksessä niin löydän virheen! Naava on keskellä ja Rilla vasemmalla :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis laitoin ne sillai, ku nuo on melkein jonossa, niin Emmi ekana, Naava tokana, sitte Rilla vähän Naavan jäljessä ja sit vielä Rasta. :D

      Poista